NEWS: Sjednocení členství v jedno jediné a to za půlku! Místo 2.000 Kč si tak můžete užívat THE ALL IN MEMBERSHIP za 1.000 Kč měsíčně. Full-house obsah je tak nyní dostupnější než kdy dříve.

Proč jsem se rozhodla spolupracovat s Powerlogy?

Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp

Samozřejmě již víte, že si víc než na čemkoli jiném zakládám na prvotřídní kvalitě, vše si důkladně ověřuji na sobě, experimentuji někdy až na hranu toho, kam by se pustili jiní. To je to, co mě vždy posune dále a v čem spatřuji svůj vlastní “niche”. Podobně vnímám také Powerlogy.

Co Powerlogy nabízí?

Powerlogy vyvíjí funkční produkty originální a čisté chuti. Zakladatelem společnosti je energetický Dušan Plichta, se kterým jsem měla možnost pro Vás přes rozhovor s ním přinést doplňující část celé Powerlogy skládačky.

Moje vlastní “power-must-haves” a gamechangers

Já sama si hned okamžitě zamilovala jejich produkt kombinující kolagen a mé milované kakao v nekompromisní kvalitě: Cacaollagen. To bylo také to, co mě vzhledem k mému táhnoucímu se zranění achillovy šlachy, k nim přivedlo jako první. Dělám si z něj ráno latté pro dodání energie po tréninku, s pohankovým medem, skořicí a mlékem. Nahradím tak také často kávu, které mám možnost vypít víc přes den 😀 Nebojte, že bych se o svoji drahocennou kávičku v pražských coffee-places ochudila. Cacaollagen je obohacený o maca prášek, skořici a ashwagandu. Ano, takové vychytávky tam najdete! U všech produktů se můžete spolehnout na vysokou výživovou hodnotu, rychlou vstřebatelnost a stravitelnost, přírodní, absolutně čisté složení a hlavně skvělou chuť. Jinak bych se s nimi do tak úzké spolupráce nepustila. Jde o souznění.

Pro dokreslení – o něčem vypovídají ku příkladu dvě hvězdy z jedné z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě – londýnské Great Taste Awards. Hrdě jej nosí jejich Pistachio Cream, který synergicky kombinuje olivový olej. Věřte mi, tohle je něco i pro někoho, kdo oříškovým krémům úplně neholduje jako já – nejsem milovník různých “nut butters”. Zapadlo mi také to, že je celá společnost slovenského původu, kde drží výrobu (což považuji za lokální a pro mě zásadní), ačkoli dnes se zaměřuje hodně na Dubaj a další lokace. Naše země pořád nejsou úplně připravené na tak efektivní inovativní rozměr kvality potravin. I to mi sdělil Dušan Plichta v našem rozhovoru. Přijde čas.

Inovativní přístup v kvalitě v našich krajích stále spíše ojedinělý

Zkrátka – tím vším chci říct, že jsem se ještě opravdu v česko-slovenských končinách nesetkala s tak inovativním přístupem, za kterým stojí právě Dušan. Vše si odzkoušel sám na sobě, kvalitní jídlo si zamiloval v době, kdy žil v Austrálii a nemohl následně podobnou kvalitu najít na Slovensku (jednalo se konkrétně před cca 11 lety o mandlové máslo, tehdy u nás našel jen arašídové nevalné kvality). V roce 2018 se o něm již psalo na Forbes.sk, milerád vždy popíše to, co ho přivedlo k vyšší efektivitě a v čem stále spatřuje největší potenciál – “vyladěným snídaním”. Přes bulletproof coffee se tak dostal právě dál a dál až k produktům, eventům a smýšlení, kde je s Powerlogy aktuálně. Jak rozjížděl české krajiny sdělil pro CzechCrunch zde.

Co nemohu opomenout je absolutní gamechanger – 90% Choco Bar. Jestli je totiž pro mě něco biohack, tak tahle vychytávka. Absolutně zbožňuji hořkou čokoládu – to už jste si asi všimli. Hodně hořkou. I 100% 🙂 No a tahle “tyčka” je kombo navýsost nebeské – 100% Criollo kakaové boby, Bean-to-Bar čokoláda a MCT olej. Vyživíte zkrátka tělo, ale hlavně MOZEK!

Není to zdaleka jen o jídle – holisticky ladí k PETRAMOVES

Něco o Dušanovu přístupu si můžete přečíst na jeho webových stránkách tady.

Blízké je mi také to, že Dušana inspirují lidé mimo gastrobranži, o čemž svědčí hosté jeho podcastu. Značně se zajímá o mentální nastavení (od sportovce, přes soundhealing, jógu, kineziologii, konstelace, terapeuty, otužování…).

Powerlogy podcast

Na závěr doplním to, že Dušan má dnes rodinu a je jedním z těch, kteří dokáží kombinovat pracovní život vrcholového manažera s osobním. Věřím mu to.

Jeho motto by se dalo charakterizovat následovně:

“EAT SMART – FEEL GREAT – EVERYDAY COUNTS”.

A vždy se snažím při každém rozhodnutí pozorovat, zda vychází z ega či je rozhodnutím vlastní inteligence a intuice.

Let’s be inspired, right?

12% kód pro členy: PETRAMOVES12

Pro všechny členy platformy PETRAMOVES přináším unikátní 12% slevový kód PETRAMOVES12 (ano, to jsem pro Vás “vyhandlovala”, standard to tedy není).

Najdete ho také vždy po přihlášení ve svém účtu v záložce Partnerské kupóny.

Platí jak na powerlogy.cz, tak i na powerlogy.com.

Dušan Plichta s rodinou

Sdílet tento článek:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Nejčtenější články

Tipy na lepší spánek

Cítíte se poslední dny ospalí a bez energie?
Délka denního světla prosyceného sluncem ubývá, navíc došlo k přechodu z letního na zimní čas. Tento každoroční rituál přináší některým radost (extra hodina spánku navíc!) a některým to rozhodí biorytmus, produktivitu, úroveň energie nebo může způsobit spánkovou deprivaci.
Obvykle tělu trvá 5–7 dní než si přivykne změně času.
Co pro snadnější přechod na zimní čas můžete udělat Vy sami?
Tipy Terezy Franc najdete v infografice v článku a také se na ni bez ostychu neváhejte obrátit.

Celý článek

Probiotické nejogurty

Kompletní průvodce včetně významu probiotických pokrmů či tvorby vlastního enzymatického nápoje a startéru rejuvelacu.
Proč probiotické prostředí? Střevní mikrobiom, healthy gut, ty pojmy dobře znáte – aby nám bylo dobře psychicky i fyzicky! Rostlinné jogurty a kefíry, si lze velice snadno vyrobit doma. Jejich zásadní výhodou je obsah živých bakterií.
Ideálním způsobem, jak vytvořit probiotický jogurt, je vytvořit doma rejuvelac – enzymový nápoj, který se tvoří klíčením obilovin a následnou fermentací klíčků. Postup ale není pro každého a cestu k probiotickému produktu si lze zjednodušit použitím kupovaných probiotik v kapsli.

V e-book průvodci máte kompletní návod včetně toho, jaká probiotika doporučuji, tip na kokosovou osvědčenou dužinu, kešu jogurt z kapsle i rejuvelacu.
Výroba kokosového jogurtu z kapsle vám zabere 5 minut i s cestou, tak že jakmile se jej jednou naučíte, nebudete již nuceni kupovat nekvalitní doslazované a chemicky prodlužované náhražky. Či platit nesmyslné nehorázné částky za standardní kvalitu.

Celý článek

Proč (ne)vkládat ruce pod zadek v pozici ryby?

Název článku vystihuje moje zamyšlení po nedávné vlastní praxi. Tím, že jsem víceméně na počátku své jógové cesty narazila na Dalibora Štědronského, který mi byl vlastně prvním “hlubším” inspirátorem, pozici ryby (matsyásana) jsem se rovnou učila dělat s rukama na tříslech. Ne pod zadkem.
Pak teprve přicházely všechny ty kurzy a učitelské papíry, kde do Vás hrnou horem spodem “zasuňte dlaně pod zadek”. Nehledě na “pana Googla”, krom všemožně na pohled krásných variant s různě nastavenýma nohama většinou opět ruce nehledejme jinde než pod hýžděmi (asi automasáž).
Pojďme se společně na tuto pozici a její účinky i varianty podívat obšírněji společně.

Celý článek

Léto a esenciální oleje

Co je třeba dodržet pro bezpečné užívání esenciálních olejů v létě? Jaké jsou ty nejvhodnější must-have produkty na léto? To vše v tomto úderném článku od Terezy Franc!
Jestli milujete léto a esenciální oleje, je potřeba zmínit pár důležitých informací k bezpečnému užívání esencí na sluníčku. Se sluncem souvisí vyšší účinek některých olejů na fotosensitivitu kůže. Některé chemické složky, jež obsahují oleje z citrusů, mohou způsobovat fototoxické efekty.
Co z toho plyne? Jednoduše řečeno, natřete-li se takovým olejem a kůže je poté vystavená slunci, zvyšujete tak ještě více účinek UV záření. Nebojte, nemusíte všechny oleje v létě odložit. Stačí dodržet následující kroky.

Celý článek

Fenomenální RAW GRANOLA

Kompletní průvodce přípravou mé oblíbené nutriční výživové bomby, raw nepečené granoly z naklíčené pohanky. Naučíte se namáčet, klíčit a hlavně pochopíte význam, proč to dělat! Jediné nemilé je, že tuhle granolu zkrátka nekoupíte…
Její příprava by byla tak časově i finančně nákladná, že si ji jednoduše musíte připravit sami. Upozornění – už nebude chtít nikdy jinou. A když si dáte konvenční, “sebezdravější, i domácí pečenou”, tak jen zkonstatujete: “Hmmm, no není to ta moje raw choco, to je jiná písnička”.

Celý článek